19 дек.
2019
Posted in: Новини
By    Коментарите са изключени за ЕЛЕКТРОННИТЕ УСЛУГИ ЗА КАНДИДАТИ И БЕНЕФИЦИЕНТИ – ИСУН 2020 СПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЯСТО В КОНКУРС ЗА ДОБРИ ПРАКТИКИ В АДМИНИСТРАЦИЯТА

ЕЛЕКТРОННИТЕ УСЛУГИ ЗА КАНДИДАТИ И БЕНЕФИЦИЕНТИ – ИСУН 2020 СПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЯСТО В КОНКУРС ЗА ДОБРИ ПРАКТИКИ В АДМИНИСТРАЦИЯТА

Практиката „Електронни услуги за кандидати и бенефициенти – ИСУН 2020“ на дирекция „Централно координационно звено“ към администрацията на Министерския съвет зае първото място в категория „Технологични решения за добро управление“ на Конкурса за Добрите практики в администрацията.

Годишното издание на Конкурса се организира от Института по публична администрация (ИПА). На официалната церемония, която се състоя на 13.12.2019 г. изпълнителният директор на ИПА Павел Иванов връчи наградите на победителите в трите категории на Конкурса – Управление на хората, Технологични решения за добро управление и Социална отговорност.

Присъденото отличие е не само професионален успех за екипа, но и признание за всички над 70 000 потребители на Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България 2020. ИСУН е резултат както от работата на администрацията, така и от старанието и многобройните предложения за подобряване и надграждане на Системата от страна на потребителите й. Всички отличени в конкурса добри практики мотивират екипа на ИСУН 2020 да подобрява всеки ден предоставяните услуги и да полага съвместни усилия добрите практики да се превърнат в минимални стандарти за цялата администрация.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Share

Comments are closed.