16 ное.
2015
Posted in: Новини, Събития
By    Коментарите са изключени за Националната кампания „Заедно ЗА съпричастността“ ще се проведе в периода 16 – 25 ноември 2015 г.

Националната кампания „Заедно ЗА съпричастността“ ще се проведе в периода 16 – 25 ноември 2015 г.

Националната кампания „Заедно ЗА съпричастността“

 националната кампания „заедно за съпричастността" http://www.eufunds.bg/novini/item/14072-startira-natzionalnata-kampaniya-zaedno-za-saprichastnostta-na-mrezhata-ot-28-informatzionni-tzentara

Националната кампания „Заедно ЗА съпричастността“ ще се проведе в периода  16 (понеделник) – 25 (сряда) ноември 2015 г. , обявиха на официалната страница на Структурните фондове 2014-2020 г. в петък. Кампанията е организирана от Мрежата от 28 информационни центъра в сътрудничество с Българския червен кръст и Управляващите органи на програмите 2014-2020 г.  ( За повече информация относно Структурните фондове, които ще бъдат актуални през периода 2014-220 г. – тук. )
В рамките на Националната кампания „Заедно ЗА съпричастността“ екипите на 27-те областни информационни центъра за популяризиране на Европейският стандартизиран информационен формуляр ще обучат координаторите и доброволците на Българския червен кръст от всички общини в страната като ги запознаят с актуални и предстоящи възможности по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г., насочени към представители на уязвимите групи. Целта на кампанията е служителите на БЧК да могат да предоставят тази информация на заинтересованите страни по време на ежегодната кампания по раздаване на продукти от първа необходимост на най-нуждаещите се.

В рамките на Националната кампания „Заедно ЗА съпричастността“ ще се проведат над 200 семинара в цялата страна. На събитията ще бъдат поканени и представители на неправителствения сектор, работещи в полза на маргинализираните групи, както и лица от уязвимите групи. Всички събития от кампанията са открити за медии и граждани.

Повече информация за Националната кампания „Заедно ЗА съпричастността“ и предстоящите срещи по общини можете да намерите в секция „Календар“ на Единния портал www.eufunds.bg.

(Visited 261 times, 1 visits today)
Share

Comments are closed.